Vacatures

Is uw interesse gewekt om mee te zingen in dit ensemble? Laat het ons weten!

 

Op dit moment hebben wij een vacature voor:

 

een tenor

 

Ook is er nog ruimte bij de overige stemgroepen.

 

 

Voce Umana is een (klein) koor van momenteel 13 leden dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van oude muziek uit renaissance en barok. Hierbij is a capella zingen het uitgangspunt.

 

Omdat we als ensemble bewust kiezen voor het zingen in een kleine groep, betekent dat ook dat het op elke stem aankomt. Van koorleden wordt verwacht dat ze in staat zijn om zelfstandig een partij vorm en inhoud te kunnen geven. Daarnaast verwachten we van de koorleden dat ze ook thuis de mogelijkheid en gelegenheid hebben om muziek in te studeren. Op aanvraag zijn oefenbestanden beschikbaar.

 

Naast het studeren en uitvoeren van muziek op hoog niveau is gezelligheid ook een belangrijk kenmerk van Voce Umana. Daarmee combineren we ambitie en uitdaging met gezelligheid.

 

We repeteren wekelijks op dinsdagavond in het Friese Oosterwolde van 20.00-22.00 uur, adres Rijweg 59 CBS De Akker (m.u.v. de maanden juli en augustus en twee weken kerstvakantie).

 

Nieuwe koorleden zijn van harte welkom om tijdens een 3-tal repetities te komen kijken, luisteren en meezingen. Een stemtest maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

 

Op YouTube zijn een aantal fragmenten van het koor te beluisteren.

webdesign by: muziekpraktijkvandermark mailto: webmaster

" Voce Umana dà il suono di parole "

Activiteiten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste CD van Voce Umana!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu