Vacatures

Omdat wij per april 2019 stoppen met dit ensemble is er geen mogelijkheid meer om mee te zingen.


Ben je op zoek naar een (klein)koor dat op semi-professioneel niveau muziek uitvoert en voldoe je aan de eisen zoals hieronder verwoordt? Stuur ons dan een bericht, zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van een eventuele doorstart. 


Voce Umana is een (klein) koor van dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van oude muziek uit renaissance en barok. Hierbij is a capella zingen het uitgangspunt.


Omdat we als ensemble bewust kiezen voor het zingen in een kleine groep, betekent dat ook dat het op elke stem aankomt. Van koorleden wordt verwacht dat ze in staat zijn om zelfstandig een partij vorm en inhoud te geven. Daarnaast verwachten we van de koorleden dat ze ook thuis de mogelijkheid en gelegenheid hebben om muziek in te studeren. Op aanvraag zijn oefenbestanden beschikbaar.


Naast het studeren en uitvoeren van muziek op hoog niveau is gezelligheid ook een belangrijk kenmerk van Voce Umana. Daarmee combineren we ambitie en uitdaging met gezelligheid.webdesign by: muziekpraktijkvandermark                                 mailto: webmaster

" Voce Umana dà il suono di parole "

Activiteiten

Menu